Tillvägagångssätt om du vill köpa en tavla:

1.

Kontakta mig via mail så vi kan komma överens om ett pris. Det kan tyvärr vara så att någon tavla du är intresserad av precis blivit såld. Vill du köpa mer än en tavla får du, som regel, rabatt.

2.

Du skickar mig en bankcheck. Personliga checkar accepteras tyvärr inte av banken. Du kan även använda PayPal. För att göra det måste du vara en registrerad användare. Om du är det så skickar jag en "Money request" till den e-mailadress du anger. PayPal accepterar VISA, Mastercard, Discover och American Express. Deras avgifter är låga och det funkar bra att använda dem. Du behöver inte uppge ditt kreditkortsnummer någon annan gång än då du registrerar dig hos PayPal.

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

3.

Så fort jag fått bankchecken per post och då banken accepterat den meddelar jag dig detta.

4.

Tavlan skickas med posten, väl förpackad. Inom Sverige brukar jag använda vanlig post, men skall tavlan utomlands använder jag ibland DHL. Det beror lite på tavlans storlek.

5.

Du meddelar mig så fort tavlan kommit fram. Hittills har inget som köpt en tavla varit missnöjd, så jag hoppas du inte heller blir det. Om det trots allt är så får vi diskutera hur vi ska lösa den saken.

En annan lösning är om du helt enkelt sätter in pengarna på mitt bankkonto. Det finns kanske någon avgift banken tar ut då. Så är fallet om transaktionen sker från en utländsk bank till min.